Plukket opp av Paradise Hotel

21.04.2017 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

Paradise Hotel er ikke lenger bare et TV-program. MTG kjøper seg nå inn i et studentprosjekt som for tiden har spredd seg viralt. Nettspillet er laget av studenter fra NTNU og er inspirert av fantasy football-spill. Her kan ihuga fans danne sin egen Paradise Hotel-allianse og vinne poeng basert på det som skjer i programmet i virkeligheten.

Spillet heter Fantasy Paradise Hotel og startet som et studentprosjekt. Etter hvert spredde spillet seg som ild i tørt gress i studentmiljøer og dette ble MTG oppmerksom på.– I utgangspunktet er det ikke lov for utenforstående å benytte verken merkevaren Paradise Hotel, påpeker MTG. – Men, vi syntes dette spillet var en så kreativ og gøyal idé at vi heller ville kjøpe hele prosjektet enn å komme viftende med pekefingeren, sier administrerende direktør Morten Micalsen.

Bak spillet står studentene Håvard Magne Fagervoll, Frederik Nygaard, Jon-Anders Kabbe, Raymi Toro Eldby og Tormod Bjørnhaug. Alle studerer kommunikasjonsteknologi ved NTNU og lagde spillet for å lære seg mer om nye teknologier. – Vi er fem masterstudenter som har drevet med mange prosjekter ved siden av studiet. Alle har hatt lyst å lære nye teknologier innenfor webutvikling og da passet det bra å lage Fantasy Paradise Hotel, sier studentene.

Les mer om F7.NO: Utvider Paradise Hotel-universet

Mer om Viasat Kilde og Foto: MTG/TV3/Viasat/