Viafree med verdens hardeste idrett

24.05.2017 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

Viafree har lansert TV-serien Kampland, Dette er den første norske serien som tar en av verdens raskest voksende og hardeste idretter på alvor: Mixed Martial Arts. Denne idretten er forbudt i Norge.

I Viafrees nye serie Kampland følger vi fire profesjonelle norske fightere i deres daglige kamper på reisen mot å bli stjerner i UFC, verdens største MMA-organisasjon. Her får du møte fighterne Emil ”Valhalla” Meek, Jack ”The Joker” Hermansson, Kenneth Bergh og Mohsen “The Professor” Bahari. De slåss alle ut fra Frontline Academy i Oslo og er ansett som noen av Europas aller beste fightere.

– MMA stammer ikke fra noen idrett – det handler mer om å finne ut av hvem som er best til å slåss, sier Emil Meek. Totalt vil det vises 16 episoder av Kampland. Nye episoder legges ut på Viafree hver tirsdag.

Viafree har fulgt de norske fighterne på den nervepirrende veien gjennom beinhard trening, vektkutt, skader, opp- og nedturer frem mot vårens høydepunkt. Under UFC Fight Night i Stockholm var både Emil Meek og Jack Hermansson påmeldt til å gå kamper så nært på hjemmebane som mulig. Én av fighterne fikk imidlertid drømmen om seier i Stockholm knust på grunn av en skade.

Les mer om F7.NO: VERDENS HARDESTE IDRETT ER FORBUDT I NORGE

Mer om Viasat Kilde og Foto: MTG/TV3/Viasat/