Mer Paradise Hotel nå og senere

06.06.2017 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

MTG har lagt ut søknadskjema og sonderer nå terrenget for en tiende sesong av Paradise Hotel. Samtidig har de lansert en fortsettelse av årets sesong. Selv om det er slutt på vanlig TV fortsetter handlingen på strømme-TV.

Rett fra ankomst på Gardermoen flytter seks av årets gjester rett inn i et bokollektiv på Frogner i Oslo. I Paradise-kollektivet blir vi med på innsiden av den nye hverdagen til årets deltakere! De to første episodene er nå tilgjengelig på Viafree.no.

Seks av årets Paradise Hotel-deltakere – Sofie, Kevin, Aleksander, Martine L, Grunde og Martine J, flytter inn i en leilighet på Frogner, der livet etter oppholdet i Mexico står på trappene. Her skal de bo sammen i to uker, og i første episode skal kollektivets tre soverom fordeles på beboerne. Hvert rom representerer én oppgave: Mat og innkjøp, rydd/vask og sosialt/pynt. Med andre ord; klær skal vaskes, brødskiver smøres og en stor fest arrangeres – denne gangen helt uten hjelp fra mexicanske stuepiker og festarrangører.

Utover sesongen dukker kjente og kjære fjes innom kollektivet på Frogner. Triana Iglesias kommer innom for å ta tempen på det sosiale, Hallgeir Kvadsheim besøker gjengen for en økonomiprat og Jenny Skavlan dukker opp med noen tips til gjenbruk, for å nevne noen.

Les mer: F7.NO: PARADISE HOTEL VAR IKKE OVER LIKEVEL

Mer om Viasat Kilde og Foto: MTG/TV3/Viasat/