Champions League er sikret av MTG

09.05.2017 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

I dag kom nyheten om at MTG har sikret seg de skandinaviske rettighetene til UEFA Champions League helt frem til 2021. For Norge betyr det at alle UEFA Champions League-kamper fremdeles vil være tilgjengelig på MTGs flater, inkludet strømmetjenesten Viaplay.

MTG er de eneste i verden som har hatt medierettighetene til verdens mest prestisjefylte fotballturnering sammenhengende helt siden starten i 1992. Medierettighetene for turneringen kommer fra 2018 til å bli enda mer omfattende, med 35% flere sendinger. Det betyr 46 sendetidspunkter som dekker 138 kamper over 17 uker.

MTG har sikret seg eksklusive rettigheter for 108 av UEFA Champions League-kampene i Norge, de resterende kampene blir sublisensiert til TV2. Men, alt av Champions League-innhold vil være tilgjengelig på MTGs flater i Norge.

– Vi er glade for å ha sikret oss verdens beste fotballturnering for en ny rettighetsperiode. UEFA Champions League vil fra 2018 ble enda mer omfattende enn tidligere, med atskillig flere sendetidspunkter. Selv om vi har sublisensiert deler av kampene til TV2, vil seerne fremdeles se alle UEFA Champions League-kamper på våre flater og det er vi selvfølgelig strålende fornøyde med. Det sier sportssjef i MTG Norge, Anne Tufte.

Les mer om F7.NO: CHAMPIONS LEAGUE PÅ STRØMME-TV

Mer om Viasat Kilde og Foto: MTG/TV3/Viasat/