Instagramkongen får egen humorserie

21.02.2017 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

Sist han lagde serie, ble den solgt til Hollywood. Nå har "Instagram-kongen" Espen P. A. Lervaag fått sin egen nye humorserie på Viafree.

Med sine drøyt 50.000 følgere på Instagram, har komiker Espen Lervaag blitt et fenomen i sosiale medier. Nå har han lansert han sin egen humorserie på strømmetjenesten Viafree. Serien heter "I dag med Espen P.A. Lervaag".

I programmet tar Lervaag tak i aktuelle saker som preger nyhetsbildet, og krydrer disse med sin egen vittighet. - Jeg er sjeleglad for at noen i det hele tatt har gitt meg jobb, sier Lervaag humoristisk.Gjennom uken vil Lervaag legge ut klipp på Facebook, og klippene blir til slutt satt sammen til et program som legges ut hver fredag på Viafree, som er en gratis strømmetjeneste. Sesongen vil bestå av 20 episoder, der Lervaag og sidekick Håkon Bast Mossige har med seg en gjest for å oppsummere uken.

Komikeren selv er glad at han har fått sjansen til å lage denne serien. - Skal du lage dagsaktuell humor i 2017 må du være på nett, og den muligheten har jeg fått på Viafree. Jeg ser på Viafree som den mest fremoverlente kommersielle streamingspilleren vi har, og det er gøy å få være med å bygge dette.

Lervaag står bak og spilte i humordramaserien Maniac, som er blitt solgt til Hollywood. Der er det Jonah Hill som skal spille den samme rollen. Han har også vært med i serien Else på TV 2. I tillegg har han jobbet som tekstforfatter for "Torsdag kveld fra Nydalen" og "20.00 med Raske menn".

Mer om Viasat Kilde og Foto: MTG/Viasat/